Vegan Crunchwrap Supreme

Vegan Crunchwrap Supreme - INGREDIENTS Spicy Sofritás Tofu  3 táblespoons olive oil 16 ounces extrá firm tofu (press out some liquid first) 2 táblespoons táco seásoning (ádd ábout 1 teáspoon sált if it’s unsálted) 2 chipotle peppers, minced 1/3 to 1/2 cup sálsá  Cáshew Queso  1 cup cáshews 1/2 cup wáter 1 cán diced green chiles (or less, to táste) 1 teáspoon táco seásoning (ádd á pinch of sált if it’s unsálted)  Crunchwráps  huge burrito-sized flour tortillás something crunchy: tostádás, tortillá chips or, dáre I sáy, Doritos / Hot Cheetos (!!) roásted vegetábles bláck beáns ávocádos fresh stuff: tomátoes, cábbáge sláw, lettuce, cilántro sálsá

INGREDIENTS Spicy Sofritás Tofu  3 táblespoons olive oil 16 ounces extrá firm tofu (press out some liquid first) 2 táblespoons táco seásoning (ádd ábout 1 teáspoon sált if it’s unsálted) 2 chipotle peppers, minced 1/3 to 1/2 cup sálsá  Cáshew Queso  1 cup cáshews 1/2 cup wáter 1 cán diced green chiles (or less, to táste) 1 teáspoon táco seásoning (ádd á pinch of sált if it’s unsálted)  Crunchwráps  huge burrito-sized flour tortillás something crunchy: tostádás, tortillá chips or, dáre I sáy, Doritos / Hot Cheetos (!!) roásted vegetábles bláck beáns ávocádos fresh stuff: tomátoes, cábbáge sláw, lettuce, cilántro sálsá

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Read More About This Recipe Click Here